Joi vremea va fi închisă și va ploua local în regiunile de sud și sud-vest, iar noaptea în vest. Ploi slabe vor fi și în restul teritoriului dar pe arii restrânse. În nordul Olteniei și al Munteniei se pot acumula 20-25 l/mp. La munte vor fi precipitații mixte iar în Carpații Meridionali, la peste 1700 m altitudine va ninge, iar vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70-80 km/h.

În Capitală vremea va fi de asemenea închisă și va ploua temporar. Vântul își va face simțită prezența și va sufla moderat. Maximele vor ajunge în jurul valorii de 5 grade iar minimele coboară la 2-3 grade.

Vineri cerul va fi mai mult noros și la fel va ploua local și temporar. În zona de munte vor fi precipitații mixte și, izolat, condiții de polei, avertizează meteorologii. La altitudini mari, în Carpații Meridionali, va ninge, iar vântul va mai avea intensificări. Local vor fi de asemenea intensificări trecătoare ale vântului în regiunile de vest, nord și central. Maximele urcă la 3-13 grade, mai ridicate decât normalul acestei perioade. Minimele se vor situa între -2 și 9 grade.

În București, în prima parte a zilei, va ploua slab iar vântul va sufla slab și moderat. Maximele ating valori de 8 grade iar minimele 4-5 grade. Spre sfârșitul zilei vor fi condiții de ceață.

Weekend-ul va aduce o vreme caldă și chiar deosebit de caldă pentru această perioadă. Sâmbătă, cerul va fi temporar noros și local va ploua slab. La munte vor fi precipitații mixte și condiții de polei. În zona montană înaltă, cu precădere și, trecător, în restul teritoriului vântul va avea intensificări temporare. Maximele se vor încadra între 5-16 grade iar minimele între 0-10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Duminică este la fel cald și chiar foarte cald în sud-vestul, sudul și estul țării, iar cerul va fi variabil și doar izolat, ziua, vor mai fi ploi în general slabe. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări la munte. Maximele ating 5-15 grade iar minimele -3 și 9 grade.

În Capitală vremea va fi deosebit de caldă, cu cer variabil și vânt slab și moderat. Maximele ajung în jurul valorii de 12 grade iar minimele 1-2 grade.