Mai sunt nevoite femeile sa lupte de doua ori mai mult decat barbatii pentru a reusi?

In lumea afacerilor, in cultura, in politica, “sexul slab” are din ce in ce un cuvant mai greu de spus. Incredere in sine, curajul si inteligenta sunt principalele calitati cu ajutorul carora reprezentantele sexului frumos demonstreaza ca nimic nu este imposibil.


Lansarea “Top 100 Capital femei de succes” este motivul realizarii unei editii speciale Capital TV. Pe langa impresii si reactii de la cei prezenti la lansarea Topului, va vom prezenta si cateva din povestile de succes ale premiantelor.

Cum s-a nascut Topul?

Veti vedea ce are in plus topul din acest an fata de cel precedent si veti afla chiar de la redactorii care au lucrat la Top 100 femei de succes ce greutati au intampinat in realizarea clasamentului. Cu acest prilej, ei vor prezenta cele mai importante criterii pe care le-au luat in calcul si vor arata ce pondere a avut fiecare dintre acestea.

Povesti de succes

Manageri de top, sportive de aur, artiste cotate printre cele mai bune din lume – doamne cu performante remarcabile in domeniile lor de activitate au acceptat sa isi spuna povestea reporterilor Capital TV.


Astfel, sambata, la singura emisiune care te face mai bogat, vei avea ocazia sa afli chiar de la premiantele Topului 100 femei de succes prin ce au trecut pana au reusit, daca le-a fost usor sau greu, cat a fost noroc si cat a fost munca.

Te-ar putea interesa și: