Unde a lucrat Lidia Buble înainte să devină faimoasă

Deși are șase ani de carieră muzicală, Lidia Buble nu se ferește să vorbească despre greutățile prin care a trecut ca să ajungă aici. Mai mult decât atât, artistei nu îi este rușine să recunoască ce munci a prestat pentru a face rost de bani.

Artista a declarat că a lucrat pentru prima dată ca femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Ulterior, aceasta a lucrat împreună cu tatăl ei, pentru o vară întreagă, la cimitir.

”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit Lidia Buble.

Artista nu s-a oprit aici. A continuat să muncească pentru a devenit artistul care este astăzi. Tot ea a povestit că spăla vase și făcea curat la cafeneaua din mall-ul din Deva. Tot aici, artista a lucrat și la un solar.

Deși visa să ajungă profesoară de sport, Lidia Buble a lucrat și ca bonă timp de un an pentru un nou născut și a fost și ajutor pentru managerii de vânzări auto.

Ce studii are Lidia Buble și cum și-a început cariera în muzică

Artista s-a apucat de gimnastică de la o vârstă fragedă și s-a decis să urmeze cursurile unei facultăți de sport.

Obișnuia să cânte în corul bisericii iar la vârsta de 20 de ani s-a apucat de o carieră muzicală în adevăratul sens al cuvântului.

Adrian Sână, fostul membru Akcent a fost cel care  a descoperit talentul Lidiei Buble și cel care a și ajutat-o cu promovarea. Împreună cu Adrian a lansat prima piesă intitulată „Noi simțim la fel”, piesă care a intrat în toate topurile muzicale din România.