Butonul „Link de plată” aduce o mulțime de avantaje pentru toti cei implicați, de la furnizori la beneficiari, facând plata să fie mai ușoară si mai sigură. Ei bine, platforma Facturis-Online.ro oferă posibilitatea de conectare cu mai mulți procesatori de plată, oferind o soluție completă și adaptabilă pentru fiecare afacere.

Link-ul de plată online poate fi generat cu ușurință, prin platforma Facturis-Online. sursa foto: Pexels.com
Link-ul de plată online poate fi generat cu ușurință, prin platforma Facturis-Online. sursa foto: Pexels.com

Acest link face viața ușoară atât antreprenorilor, cât și clienților sau partenerilor. Cum anume? Ei bine, simplu de tot!  Cu doar câteva clicuri, poți plăti factura și gata.

Factura este automat marcată ca fiind achitată, iar toate datele de plată se regăsesc instantaneu în registrul tău de contabilitate. Nu mai e nevoie de nici o altă bătaie de cap sau intervenție umană. Ajunge să apeși și gata!

Ce reprezintă link-ul de plată în factură?

Linkul de plată în cadrul facturii este o componentă esențială a digitalizării procesului de plată. Cum așa? Ce înseamnă asta?

Pe scurt, nu mai e nevoie să te chinui cu introducerea manuală a datelor de plată, să intri în cont, să te loghezi, să confirmi plata, să completezi numele furnizorului sau contul bancar, numărul facturii.

Nimic din toate acestea. Linkul de plată face toată treaba pentru tine, oferindu-ți o experiență fluentă și rapidă a procesului de plată. Dai click, introduci datele cardului și achiți instant!

Platforma Facturis-Online.ro a făcut un salt de gigant în materie de facilitare a plăților. Cum a făcut asta? Prin integrarea cu o mulțime de procesatori de plăți.

Asta înseamnă că utilizatorii au acces ușor și securizat la diverse modalități de plată. Ce-i drept, lista lor de parteneri este una de invidiat.

Așadar, poți alege să plătești folosind:

  1. MobilPay (NetopiaPayments)
  2. EuPlatesc
  3. PlatiOnline
  4. Stripe
  5. PayPal
  6. sau Revolut.

Mai multe detalii AICI.

Echipa Facturis-Online.ro ține cont de nevoile tale și vrea să-ți ofere cele mai convenabile opțiuni de plată. Acum hai sa intrăm și în detalii un pic mai tehnice. Cum se configurează și cum se utilizează link-ul de plata pe facturi?

Configurare și utilizare simplificate, prin Facturis-Online

Pentru a profita de avantajele link-ului de plată, utilizatorii trebuie să configureze datele de logare în procesatorul de plăți ales și să stabilească setările corespunzătoare pentru securitate și funcționalitate.

Acest proces simplu oferă acces rapid la o pagină de plată securizată, direct din formatul PDF al facturilor sau proformelor, asigurând o experiență convenabilă pentru toți cei implicați.

Integrare simplă cu metode moderne de plată

Pe lângă funcționalitatea sa obișnuită, platforma Facturis-Online.ro aduce în plus integrarea cu metode moderne de plată, cum ar fi Google Pay și Apple Pay, prin intermediul procesatorului Stripe. Această adăugare deschide noi opțiuni pentru cei implicați în tranzacții financiare.

Simplificarea plăților, pentru factura online

Pentru fiecare afacere, gestionarea eficientă a procesului de plată reprezintă o prioritate. Linkul de plată integrat în cadrul facturilor aduce o soluție inovatoare, simplificând procesul de plată și contribuind la creșterea eficienței activităților financiare.

Prin intermediul platformei Facturis-Online.ro și integrarea sa diversificată cu diferiți procesatori de plăți, utilizatorii pot beneficia de o experiență sigură, rapidă și adaptată fiecărei tranzacții financiare.