Clienţii Enel Energie Muntenia pot plăti din luna noiembrie facturile de electricitate achite, în numerar, la punctele de plată PayPoint, a anunţat distribuitorul de energie electrică.

„Noua modalitate de achitare a facturii poate fi utilizată de clienţii din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu. Pentru utilizarea acestui serviciu, nu se percepe niciun comision, iar pentru realizarea plăţii, clienţii trebuie să prezinte doar factura”, se arată într-un comunicat al Enel.

Serviciul PayPoint este disponibil în zona în care îşi desfăşoară activitatea Enel în peste 300 de magazine şi supermarketuri, din mediul urban şi rural, care au afişată sigla PayPoint. Magazinele care oferă serviciul PayPoint au program extins de lucru, fiind deschise în fiecare zi a anului.

Clienţii Enel Energie Muntenia care doresc să afle punctul de plată cel mai apropiat de locuinţă sau de locul lor de muncă pot consulta lista punctelor de plată PayPoint afişată în casieriile Enel Energie Muntenia sau pe pagina de internet www.paypoint.com.

Facturile Enel Energie Muntenia se mai pot achita utilizând şi alte modalităţi de plată: direct debit, reţeaua de ATM–uri (bancomate), Internet, ordin de plată sau numerar.

Grupul italian Enel are în România circa 2,6 milioane clienţi, 93.000 km de reţea şi aproximativ 5.500 angajaţi. Enel operează în domeniul furnizării electricităţii, prin Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, în timp ce companiile Enel Distribuţie Banat, Enel Distribuţie Dobrogea şi Enel Distributie Muntenia se ocupă de gestionarea şi îmbunătăţirea reţelei de energie electrică în aceste trei regiuni.