Noua unealtă va permite utilizatorilor să șteargă mult mai ușor postările vechi și potențial rușinoase, potrivit dailymail.co.uk

Pentru prima dată, platforma va permite selectarea multiplă a postărilor vechi și ștergerea acestora dintr-un singur click, contrar modalității clasice.

Cum funcționează

Potrivit celor spuse de companie, schimbarea este menită să „ușureze administrarea prezenței pe Facebook, astfel încât să reflecteze mai precis cine ești în ziua de azi”.

„Fie că ești în căutare de job după ce ai terminat facultatea sau treci peste o relație veche, știm că lucrurile se schimbă în viața oamenilor și vrem ca administrarea prezenței pe Facebook să fie mai ușoară pentru a reflecta mai precis cine ești în ziua de azi”, a spus compania.

Funcția, numită „Administrare Activitate”, poate fi accesată de pe telefoane prin selectarea opțiunii de setări, urmată de „Registru de activitate”.

De asemenea, noul update va permite utilizatorilor și să își sorteze postările după un interval de timp.

Trebuie menționat că postările vor fi puse într-un „coș” timp de 30 de zile înainte de a fi șterse permanent, în cazul în care acestea au fost șterse din greșeală sau utilizatorul s-a răzgândit.

În momentul de față, funcția este disponibilă doar pe telefoane sau Facebook lite dar compania a promis că va fi disponibilă și pe desktop în viitor.