UPDATE: Drept la replică al PNL

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu:
„Dezmint informațiile prezentate în articolul publicat de Evenimentul Zilei (https://evz.ro/se-platesc-politele-la-liberali-dna-a-descins-la-pnl-arges-presedintele-organizatiei-dus-la-audieri.html ) potrivit cărora la sediul PNL Argeș ar fi descins procurorii Direcției Naționale Anticorupție sau că aș fi fost „luat” de procurorii anticorupție. Aceste informații sunt false!
La fel de false și informațiile referitoare la așa-zisa audiere a mea de către procurorii DNA.
Singura informație reală este aceea că mi-a fost reținut telefonul mobil de către polițiști judiciari. Deși am dubii asupra legalității acțiunii, nu m-am opus pentru că nu am nimic de ascuns. Singura informație pe care am primit-o este aceea că este vorba de o cercetare in rem, fără să mi se aducă la cunoștință că am vreo calitate în această cercetare.
Vă rog să publicați acest drept la replică în același regim de prezentare a informației din articolul inițial.”

Știre inițială:

S-a dat alarma în PNL! Procurorii DNA au descins la o importantă filială a partidului, ne transmit sursele Capital.ro.

Control al DNA la sediul PNL Argeş

Este vorba despre percheziţii la sediul PNL Argeş. Direcţia Naţională Anticorupţie a descins la sediul filialei judeţene chiar miercuri dimineaţă.

Potrivit surselor Capital.ro, procurorii DNA l-ar viza pe deputatul Adrian Miuțescu, preşedinte al PNL Argeş şi susţinător al lui Ludovic Orban.

Vom reveni cu detalii despre motivul anchetei realizate de procurorii DNA la PNL Argeş.

Unii dintre liberalii din Argeş spun că totul ar fi o răfuială politică, pornită de la vârful partidului, între taberele Orban şi Cîţu.

Adrian Miuțescu l-a zdrobit pe consilierul lui Florin Cîţu şi a fost reales preşedinte al PNL Argeş la finalul lunii iulie

Adrian Miuțescu
Sursă: Facebook, Adrian Miuțescu

Reamintim că pe 24 iulie deputatul Adrian Miuțescu a fost reales în funcţia de preşedinte al PNL Argeş, impunându-se în faţa contracandidatului său, avocatul Radu Perianu, consilier personal al premierului Florin Cîţu şi susţinător al acestuia.

“Preşedintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miuţescu, a fost reconfirmat azi în funcţia de lider al organizaţiei judeţene, cu un scor zdrobitor: 261 de voturi la 98, cât a avut contracandidatul său, Radu Perianu.

În prezenta preşedintelui PNL, Ludovic Orban, a europarlamentarului Siegfried Mureşan, vicepreşedinte PPE şi a ministrului Agriculturii, Adrian Oros, delegaţii PNL Argeş au votat pentru continuitate, pentru proiectele judeţului şi dezvoltarea Argeşului”, a transmis PNL Argeş la acel moment.

Ludovic Orban l-a susţinut pe Miuţescu şi le-a transmis liberalilor strânşi atunci la Piteşti că de votul lor depind rezultatele care vor fi obţinute la următoarele alegeri.

“Dumneavoastră aveţi puterea de a decide, am încredere în votul dumneavoastră atât aici, la conferinţa judeţeană (…), cât şi la congres.

Destinul Partidului Naţional Liberal e în mâna membrilor Partidului Naţional Liberal şi am încredere că membrii Partidului Naţional Liberal vor lua acele decizii care să ducă Partidul Naţional Liberal spre noi victorii în 2024, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale, cât şi la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare”, spunea, în luna iulie, Ludovic Orban, la cel moment preşedinte al PNL.