Divizia de Ziare a Ringier Romania a lansat versiunile de mobil ale publicatiilor Evenimentul zilei, Capital si Libertatea. In parteneriat cu Vodafone Romania, Ringier ofera vizitatorilor portalului mobile Vodafone live! acces rapid si direct catre acestea.

 

Versiunile special adaptate la ecranul telefonului mobil  pot fi citite pe orice mobil cu browser web si cu o conexiune activa la internet, accesand direct evz.ro, capital.ro si libertatea.ro. De asemenea, vizitatorii portalului mobil Vodafone live! au acces rapid si direct catre noile site-uri de mobil, direct din portal, cu serviciul Vodafone Internet pe mobil.

 

In contextul schimbarilor survenite in obiceiurile de consum ale cititorilor de mass-media, brandurile multimedia reprezinta o preocupare continua si prioritara a Diviziei de Ziare a Ringier Romania. Telefonul mobil a devenit un gadget indispensabil si cu multiple utilizari. Aplicatiile de Mobile News ofera flexibilitate, putand fi accesate oriunde si oricand, la costuri mici, si au un potential de crestere enorm.

 

Serviciul Vodafone Internet pe mobil ofera clientilor 500 de MB trafic pe orice site de internet, precum si trafic nelimitat în portalul Vodafone live*, in fiecare luna, iar sectiunea „Internet” a portalului mobil Vodafone live! aduce vizitatorilor, cu un singur click, acces direct la peste 60 de site-uri adaptate pentru telefonul mobil, acoperind toate nevoile consumatorilor de internet.

 

Versiunile de mobil ale publicatiilor Ringier Romania sunt disponibile direct in Vodafone live! sau pot fi citite de catre clientii Vodafone trimitand cate un SMS gratuit la 8877 cu textele “EVZ”, “Capital” sau “Libertatea” si apoi accesand link-urile primite ca raspuns tot prin SMS.

 

Evenimentul zilei este cotidianul de referinta care ofera informatie relevanta, obiectiva si completa unui public care urmareste povestea pana la capat. Evz.ro este, de 10 ani, cel mai citit site al unei publicatii de referinta. Cei 974,567 de vizitatori unici gasesc aici stiri de ultima ora, analize si dezbateri interactive, materiale video.

 

Capital este saptamanalul economico-financiar care ofera din 1992 informatii si analize aprofundate tuturor celor interesati de afaceri si de dinamica pietei. Site-ul capital.ro este actualizat zilnic cu stiri fierbinti din economie şi se afla intr-un trend ascendent, cu 338,504 vizitatori unici** in aprilie.

 

Libertatea este cotidianul tabloid care ofera o combinatie atractiva de informatii din toate domeniile, dedicata celor care vor sa citeasca stiri scurte si de impact. Site-ul libertatea.ro este cel mai accesat site al unei publicatii din Romania, cu 1,198,722 de vizitatori unici** in luna aprilie.


Ringier este o companie internaţională cu aproximativ 8.000 de angajaţi în 10 ţări din Asia şi Europa Centrală şi de Est. Ringier deţine 11 tipografii şi editează peste 120 de cotidiene şi reviste. Grupul produce şi comercializează peste 20 de programe de televiziune şi desfăşoară activităţi în cadrul a peste 80 de website-uri şi platforme mobile.