Asiguratorul Euroins a continuat extinderea retelei teritoriale si in 2009, cu 20 de unitati deschise în sistem franciza de la inceputu la cestui an si pana in prezent.

„Pentru anul 2009 ne propunem sa ajungem la o cifra de afaceri de peste 53 mil. euro. Tot în acest an, proiectul nostru de dezvoltare a unei retele de unitati de tip franciza se va apropia de maturitate, acesta fiind unul din motoarele cresterii prognozate pentru 2009. Totodata, vom atribui o atentie deosebita îmbunatatirii procesului de acordare a despagubirilor”, a declarat directorul executiv al Euroins Romania, Bogdan Stan.

Reteaua teritoriala a companiei numara, în prezent, 171 de unitati, din care 85 de unitati în sistem propriu, 61 în sistem franciza, la care se adauga 25 de agentii partenere Real Consulting, parte a Credit Team.

Euroins Romania a subscris în anul 2008 prime brute în valoare de 152 milioane de lei (peste 41 de milioane de euro), conform rezultatelor preliminare. Astfel, valoarea primelor brute subscrise anul trecut a avansat cu 63%  comparativ cu 2007.