EURO 2024. Cine transmite la TV România – Belgia

Euro 2024 a început sub cele mai bune auspicii pentru naționala României care a învins cu totul și cu totul neașteptat, dacă ținem cont de proporțiile scorului, echipa similară a Ucrainei. Bucuria marelui succes începe să se estompeze, iar locul acesteia este luat din nou de emoție. Următorul meci al tricolorilor este cum nu se poate mai dificil, împotriva selecționatei Belgiei, una dintre echipele cele mai valoroase de pe continent. Înaintea partidei, „tricolorii” sunt pe primul loc în grupă după succesul istoric cu Ucraina.

La televizor, meciul va fi transmis de PRO TV, canalul care a obținut drepturile pentru turneul final al Campionatului European din Germania.

Pro TV a achiziționat drepturile de difuzare pentru Campionatele Europene de Fotbal din 2024 și 2028. În vara aceasta, Campionatul European din Germania va aduce meciuri spectaculoase, care vor fi transmise atât pe Pro TV, cât și pe Pro Arena, al doilea canal al trustului.

Stai pe ProTV!

Următorul meci al României va fi împotriva Belgiei, sâmbătă, 22 iunie, la ora 22:00, și va fi transmis, de asemenea, pe ProTV. În ultimul meci din faza grupelor, România va înfrunta Slovacia pe 26 iunie, începând cu ora 19:00.

România a avut o performanță impresionantă în meciul de deschidere al grupei, obținând o victorie extraordinară cu 3-0 împotriva Ucrainei. Această victorie a consolidat poziția României ca favorită la câștigarea grupei.

În meciul contra Ucrainei, căpitanul naționalei, Nicolae Stanciu, a deschis scorul în minutul 29 cu un șut spectaculos din afara careului. Performanța echipei a continuat în forță și în a doua repriză. Răzvan Marin a dublat avantajul „tricolorilor” în minutul 53, tot cu un șut precis din afara careului.

La doar patru minute după al doilea gol, Denis Drăguș a înscris al treilea gol al României, după o fază genială orchestrată de Dennis Man. Acest gol a stabilit scorul final de 3-0, marcând o victorie convingătoare pentru echipa României.

Această performanță a ridicat moralul echipei și a generat un val de entuziasm printre fanii fotbalului românesc. Victoria împotriva Ucrainei nu doar că a pus România într-o poziție favorabilă în grupă, dar a și demonstrat potențialul și calitatea jucătorilor români. Așteptările sunt acum mari pentru următoarele meciuri, iar echipa națională speră să continue pe aceeași linie de succes în partidele care urmează.