Fostul ministru de Finanțe în guvernarea PSD, Eugen Teodorovici, continuă războiul cu actuala conducere interimară a social-democraților.

Teodorovici a anunțat marți seară pe internet că ”a cerut Tribunalului București să restabilească legalitate”, mai exact că a contestat în instanță modul în care conducerea interimară a PSD a organizat alegerile interne pentru desemnarea unei noi echipe de conducere a partidului.

Cere organizarea corectă a alegerilor

Fostul ministru acuză că procedura stabilită de Marcel Ciolacu și apropiații săi este nestatutară și nedemocratică, pentru că actuala conducere interimară vrea să organizeze ”un simulacru de alegeri”.

”DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!

Am cerut respectarea Legii nr. 14/2003 și a Statutului PSD! Am cerut în repetate rânduri organizarea CORECTĂ a alegerilor pentru CONDUCEREA PSD!

TĂCEREA conducerii ilegale a PSD a fost RĂSPUNSUL pentru toți membrii și susținătorii acestui partid!”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

”Indiferență și insultă la adresa membrilor de partid”

”A fost și este INDIFERENȚĂ și INSULTĂ la adresa celor care au așteptări din partea celor ce se consideră „REFORMATORII” PSD!

Astăzi am cerut Tribunalului București să restabilească LEGALITATEA‼️

De ce este necesar ACUM acest demers?

Pentru că NU trebuie să validăm alegerea în mod NESTATUTAR și NEDEMOCRATIC a președintelui PSD, printr-un SIMULACRU de alegeri, atunci când REGULILE se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua sau anula șansele altor potențiali candidați!

Acuzații de non-combat

REFORMA PSD pentru noulPSD VA ÎNCEPE NUMAI ATUNCI CÂND DEZIDERATUL MEMBRILOR ȘI MAI ALES AL CONDUCERII PSD VA FI ACELA AL RESPECTĂRII STATUTULUI PARTIDULUI‼️”, a adăugat fostul ministru de Finanțe.

Trebuie precizat că Eugen Teodorovici și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al PSD, nemulțumit de poziționarea actualei conduceri interimare față de Guvernul Orban și de Președintele Klaus Iohannis.

Teodorovici îl acuză pe Ciolacu de blat cu liberalii și că îngroapă din punct de vedere electoral partidul, prin lipsa de combativitate pe care o manifestă în fața Guvernului.