Lia Olguța Vasilescu îi atacă extrem de dur pe cei de la USR, în frunte cu fostul președinte Nicușor Dan, cărora le amintește comportamentul nelalocul său pe care l-au avut la adresa reprezentanților PSD.

În consecință, Nicușor Dan și USR trebuie să se aștepte să li se răspundă cu aceeași monedă, amenință public Olguța Vasilescu.

”O să-ți mai amintești din când în când…”

”Nicușor Dan plânge de mama focului pe la tv că se comportă și alții cu el cum se comporta USR cu ai noștri pe vremea când era el președinte acolo.

”Cer bun simț de la viceprimarul Capitalei. Ar trebui să își exprime punctul de vedere fără să deranjeze”. Băiețaș, e o vorbă în popor: ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!

Mai ții minte când stăteai atârnat de tribuna parlamentului cu pancarta de gât și nu îi lăsai pe deputații PSD sa vorbească?

Sau cum mergeai peste ei în conferințe de presă? Ai uitat? O să-ți mai amintești din când în când…”, a scris Vasilescu marți seară pe Facebook.

”S-au descoperit brusc de viță nobilă”

”Și o să simți ce simțeau și ăia pe care îi atacai cu haita ta…

Apropo! Ieri, un parlamentar USR cerea de la tribună să i se adreseze ceilalți cu respect. Altul care ne băga telefonul în ochi și punea muzica la maxim la boxe, în comisiile parlamentare, cât să nu se poată lucra… Nici măcar nu îl jignise cineva!

După ce au făcut pe revoluționarii din popor, acum s-au descoperit brusc de viță nobilă și pretind să li te adresezi ca la boieri…

Poate vă luați și o camașă pe voi și puneți o cravată la ea, dacă tot veniți să vorbiți în parlament și mai pretindeți și respect!”, a tunat Lia Olguța Vasilescu.

În context, trebuie precizat că două conferințe de presă on-line pe care a încercat Nicușor Dan să le țină în ultima vreme, direct din stradă, au fost puternic stânjenite de intervențiile unor apropiați ai PSD.