La trei luni după ce Brad Pitt şi Nicole Poturalski au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în public, o sursă apropiată actorului american a dezvăluit că povestea efemeră de dragoste dintre cei doi s-a încheiat, relatează ediţia online a cotidianului spaniol La Vanguardia.

După doar trei luni de la apariţia unor fotografii care dezvăluiau o relaţie a starului hollywoodian după despărţirea lui de Angelina Jolie, se pare că Brad Pitt a intrat din nou pe lista celor mai râvniţi burlaci de la Hollywood, afirmă jurnaliştii spanioli.

”Au decis să nu se mai întâlnească”

Potrivit rubricii mondene Page Six din cotidianul american New York Post, actorul şi fotomodelul Nicole Poturalski s-au despărţit după o scurtă poveste de dragoste.

O sursă din anturajul actorului a dezvăluit că cele două vedete, extrem de discrete, şi-au încheiat relaţia şi au decis să nu se mai întâlnească.

„Nu a fost atât de serios precum s-a spus”, a precizat aceeaşi sursă într-o serie de declaraţii care au fost preluate pe larg de presa americană. Sursa menţionată a precizat totodată că actorul şi fotomodelul s-au distanţat „de ceva timp”.

 Poturalski se află într-un mariaj deschis

Page Six a anunţat în premieră că cei doi au început să iasă împreună, în august 2020, când actorul în vârstă de 56 de ani şi fotomodelul de 27 de ani au fost văzuţi îndreptându-se spre un castel din sudul Franţei, pe care Brad Pitt îl împarte în continuare cu fosta lui soţie Angelina Jolie, pentru o escapadă romantică.

În baza acelei informaţii despre noua relaţie a actorului american, presa a început să facă tot felul de cercetări pentru a afla identitatea tinerei care l-a sedus pe Brad Pitt.

Astfel, s-a aflat că modelul Nicole Poturalski are un mariaj deschis cu omul de afaceri Roland Mary, care este mult mai în vârstă decât ea. Jurnaliştii din presa mondenă au aflat totodată că Nicole Poturalski are un copil dintr-o relaţie anterioară, Emil, în vârstă de şapte ani.