Emma Răducanu, ținta ideală pentru fiecare agent de marketing. The Guardian: E începutul unei povești fabuloase

Emma Răducanu este o tânără sportivă, cu un număr impresionant de fani pe rețelele sociale și care vorbește, printre altele, mandarină, notează theguardian.com

Emma Răducanu este prima jucătoare din istoria tenisului care a câștigat un turneu de Grand Slam după ce a venit din calificări. La începutul US Open, Răducanu avea o cotă de 400-1 la pariuri. Totuși, ea a câștigat toate meciurile fără să piardă nici măcar un set.

A câștigat un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari

De asemenea, Emma Răducanu a câștigat un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari după a fost victorioasă la US Open.

„Acesta este începutul unei povești fabuloase. Este o fată de miliarde, nu încape nicio îndoială aici. E exact ce trebuie. Nu doar că joacă un tenis extraordinar, dar mai avem background-ul său, etnia și spiritul ei liber”, a declarat pentru Mark Borkowski, expert în domeniul relațiilor publice, pentru sursa menționată.

Cine este Emma Răducanu?

Emma Răducanu a crescut la Londra, dar s-a născut în Canada dintr-un tată român și o mamă din China. Succesul de la Flushing Meadows vine la doar trei luni după ce tenismena a debutat în circuitul de tenis profesionist feminin WTA.

„Nimeni nu a reușit să facă așa ceva atât de repede și atât de bine. Nu am văzut în viața mea așa ceva, ăsta-i adevărul”, a declarat fosta mare campioană a tenisului feminin, Martina Navratilova, conform informațiilor transmise de sursa menționată.