Pandemia de COVID-19 nu pare să-i fi afectat prea mult veniturile lui Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

115.000 de euro pe o vilă în Câmpenești, comuna Apahida

Recent, edilul Clujului şi-a cumpărat o vilă în satul Câmpenești, comuna Apahida, pe care a plătit mai bine de 110.000 de euro.

Este vorba despre un imobil cu o suprafaţa de 105 metri pătraţi, situat pe un teren de 1.000 de metri pătraţi. Emil Boc a cumpărat vila din Câmpenești pentru suma de 115.000 de euro.

Această vilă ar urma să fie folosită de primarul Clujului drept casă de vacanţă. Ea se află la circa 20 de minute de mers cu maşina de Cluj. Se pare că el ar fi cumpărat această nouă locuinţă la insistenţele soţiei sale, relatează Antena 3.

Emil Boc nu a luat niciun credit de la bancă

Jurnaliştii l-au întrebat pe Emil Boc despre această achiziţie, însă edilul nu a dorit să ofere niciun detaliu.

“Nu comentez aspecte legate de viaţa privată”, a declarat sec Emil Boc.

Totuşi, luna trecută, primarul confirma pentru clujust.ro că şi-a cumpărat respectiva casă de vacanţă: “Da, sunt în proces de finalizare a tranzacţiei, este o casă de vacanță. Voi locui în continuare în Zorilor.”

Şi fostul primar Sorin Apostu are o cabană la lac tot în Câmpenești.

Ultima declaraţie de avere depusă de primarul din Cluj-Napoca nu conţine vreo menţionare despre un credit bancar nou, astfel că, cel mai probabil, casa din comuna Apahida a fost cumpărată cu banii jos, din averea strânsă până acum de Boc.

Interesant este că imobilul respectiv a fost ridicat de o poliţistă de la Serviciul Înmatriculări, mai relatează Antena 3. Femeia ar fi construit pe două parcele concesionate de primărie pe o sumă modică.

Sursă foto: INQUAM Photos, Sabin Cirstoveanu