Elena Udrea îi duce dorul fiicei sale în închisoare

Elena Udrea trece prin clipe grele în spatele gratiilor! Aceasta îi duce dorul fiicei sale. Iubitul fostului politician, Adrian Alexandrov, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Este greu pentru orice mamă să stea departe de copilul său. Elena Udrea îi duce dorul fiicei sale în fiecare zi, aflându-se în închisoare.

Iubitul fostului ministru al Turismului, Adrian Alexandrov, a avut un mesaj emoționant de Sfântul Andrei.

Omul de afaceri a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica, sa, Eva Maria. Amândoi zâmbesc, însă sigur îi simt lipsa Elenei Udrea.

„La mulți ani tuturor, de Sfântul Andrei”, a scris Adrian Alexandrov.

Fotografia a fost însoțită de melodia Alexiei, „Interstelar”, iar versurile vorbesc de la sine:

„Unii văd doar cercul lor închis, / Alții luptă pentru orice vis,/ Eu lupt doar să păstrez iubirea ta, cum am promis; / Unii luptă pentru bani în cont, / Alții luptă să nu piardă tot, / Eu lupt să te găsesc aici când mă trezesc din somn”.

Adrian Alexandrov și fiica sa cu Elena Udrea, Eva Maria, mesaj de Sfântul Andrei
SURSA FOTO: Instagram

Fostul ministru al Turismului își execută pedeapsa în dosarul Gala Bute

În prezent, Elena se află la Penitenciarul Târgșor din Prahova, unde își execută pedeapsa în dosarul Gala Bute. Avocații săi au depus o cerere la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), cerând revizuirea sentinței.

Suspendarea executării hotărârii este o mișcare legală obișnuită într-un sistem juridic. Revizuirea sentinței este o procedură juridică ce permite părților să prezinte noi dovezi sau argumente care nu au fost luate în considerare în procesul original.

Dacă există noi probe și mărturii care, în opinia apărării, ar putea dovedi nevinovăția Elenei Udrea, aceasta este o bază legală validă pentru a solicita revizuirea sentinței.

Printre acestea se numără un document anterior secretizat și mai multe mărturii care ar putea susține nevinovăția fostului ministru. Elena Udrea și-a susținut constant nevinovăția, iar aceste noi dezvăluiri ar putea aduce o altă perspectivă asupra cazului.

De-a lungul perioadei menționate, 2014-2017, justiția română a fost marcată de numeroase evenimente și schimbări semnificative. Au avut loc procese importante și anchete pe termen lung care au implicat personalități politice și publice de rang înalt. În această perioadă, a fost intensificată lupta împotriva corupției, iar mulți politicieni și funcționari publici au fost supuși investigațiilor și proceselor judiciare. Mai multe puteți citi aici.