Adrian Alexandrov, în Delta Dunării cu Eva Maria

Adrian Alexadrov a mers în Delta Dunării cu fiica lui și a Elenei Udrea, Eva Maria.

Pe rețelele de socializare, omul de afaceri a publicat noi imagini din vacanță cu fiica sa. Cei doi au mers la Sulina, în Delta Dunării.

Eva Maria
SURSA FOTO: Instagram/Adrian Alexandrov

De asemenea, cei doi au fost și în Pădurea Letea, acolo unde au văzut faimoșii cai de la Letea.

Cai Letea
SURSA FOTO: Instagram/Adrian Alexandrov

Partenerul fostului ministru al Turismului publică mai mereu imagini cu fiica sa. Recent, acesta a urcat pe Instagram o fotografie cu Eva Maria la serbarea de finalul anului.

Eva Maria și Adrian Alexandrov
SURSA FOTO: Instagram

Adrian Alexandrov încearcă să suplinească nevoia mamei, având în vedere că Elena Udrea nu poate fi alături de ea. Fostul ministru al Turismului ispășește o pedeapsă cu închisoarea în dosarul Gala Bute.

La începutul lunii, omul de afaceri a mai publicat câteva imagini cu fiica sa în vacanță. După ce au mers în Delta Dunării, cei doi s-au întors acasă în Corbeanca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandrov Adrian (@alexandrov_adrian)

Pădurea Letea este un monument al naturii unic în Europa

Pădurea Letea se remarcă în Europa prin statutul său unic ca monument al naturii. Este, de asemenea, cea mai veche rezervație naturală strict protejată din România. Ea reprezintă frumusețea și diversitatea biologică a Deltei Dunării.

Pădurea Letea ocupă aproximativ 5247 de hectare și se găsește în comuna C.A. Rosetti din județul Tulcea.

În Pădurea Letea se găsesc aproximativ 2500 de cai sălbatici, care ocupă o zonă protejată de 2800 de hectare.

Caii sălbatici din Pădurea Letea sunt separați de zona rezervației naturale prin garduri de sârmă ghimpată, care delimitează această zonă protejată.

Această măsură este necesară deoarece activitatea cailor sălbatici poate afecta negativ zona protejată din Pădurea Letea. În lipsa altor surse de hrană precum iarbă sau frunze, caii s-au adaptat să se hrănească cu scoarța copacilor sau cu lăstarii acestora.

În prezent, caii sălbatici din Pădurea Letea sunt supravegheați de autoritățile sanitar-veterinare la nivel local și național, în colaborare cu Asociația pentru Protecția Animalelor Vier Pfoten.  Aceasta din urmă le oferă și provizii alimentare pentru a-i sprijini în supraviețuire.

Turiștii care vizitează Delta Dunării sunt fascinați de frumusețea și caracterul unic al cailor sălbatici din Pădurea Letea. Aceștia sunt ultimii cai sălbatici din Europa.