Elena Udrea n-a simțit niciodată o asemenea tristețe

Elena Udrea n-a simțit niciodată o asemenea tristețe! În ce se află în spatele gratiilor, fiica ei, Eva Maria, are nevoie de ea mai mult ca niciodată. Micuța a încheiat o altă etapă din viața ei, fiind bucuroasă că începe vacanța de vară.

La serbarea specială de la finalul anului, a radiat de bucurie. Fetița a avut un zâmbet strălucitor pe chip și o rochiță albă, asortată cu încălțămintea ei. Pe lângă emoțiile specifice fiecărui copil la fiecare serbare, ea a avut și o robă și o tocă de culoare albastră.

Tatăl ei, Adrian Alexandrov, a fost alături de ea. A tratat-o pe micuța „absolventă” așa cum se cuvine, aducându-i un buchet de flori pentru reușita ei. Florile primite de Eva Maria au fost roz și galbene, culorile bucuriei.

Eva Maria și Adrian Alexandrov
SURSA FOTO: Instagram

În aceste momente, Elena Udrea cu un ochi plânge și cu altul râde. Deși este bucuroasă că fiica ei a încheiat cu bine o altă etapă din viața sa, este nefericită că nu îi poate fi alături 100%.

Fostul ministru al Turismului poate fi alături de fiica sa în acest moment doar sufletește. Legea nu îi permite să fie alături de copilul ei în aceste momente speciale pentru orice mamă.

Eva Maria este pregătită pentru mare

În timp ce mama ei își isprăvește pedeapsa cu închisoarea, Eva Maria se bucură, asemeni oricărui copil normal, de vacanța de vară. S-a dus deja deja cu tatăl ei să „cucerească” vara.

În această vară, se va odihni, se va distra și își va face amintiri de neuitat. Din nefericire, fără mama ei.

Putem afirma că Adrian Alexandrov este un bărbat plăcut Lui Dumnezeu. În aceste momente grele, își sprijină emoțional partenera de viață și își crește copilul singur, cum știe el mai bine. Este nevoit să fie și tată și mamă și cel mai bun prieten al Evei Maria.

Vrea ca micuța vedetă să fie mereu fericită. De aceea, a decis să plece împreună într-o mică vacanță în Delta Dunării. Apoi s-au întors acasă în comuna Corbeanca, județul Ilfov, unde s-au bucurat de zilele toride de vară.