Cine este femeia din viața lui CTP

Cristian Tudor Popescu s-a remarcat de-a lungul carierei printr-un stil foarte personal, direct și incisiv. Deși este des în lumina reflectoarelor, nu vorbește foarte mult despre viața sa privată.

Recent, CTP a fost surprins în compania unei femei mai tinere cu care trăiește o poveste de dragoste. Popescu nu a avut o viață fără evenimente, jurnalistul are la activ patru căsnicii și tot atâtea divorțuri, dar și doi copii.

În prezent, jurnalistul are o relație cu o femeie cu 20 de ani mai tânără decât el. Cei doi au fost surprinși împreună în urmă cu câțiva ani. Cei doi păreau foarte apropiaţi și și-au petrecut întrega zi la un SPA din zona Romexpo, anunța presa de la acea vreme.

Potrivit unor surse, cuplul a rămas la fel de unit. Potrivit presei mondene, iubita lui Cristian Tudor Popescu nu are nicio legătură cu viaţa politică sau mondenă, chiar dacă jurnalistul are numeroase apariții televizate și nu numai.

SURSA FOTO: ciao.ro

Cristian Tudor Popescu are doi copii

CTP a vorbit cu ceva timp în urmă despre copiii săi, Tudor Popescu, fiul cel mare, şi Cristian Popescu, fiul cel mic.

Se pare că Tudor Popescu deține o firmă de producţie audio-video, cu succes în lumea filmului.

„Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”, declara Cristian Tudor Popescu, citat de Impact.

Despre fiul cel mic știm doar că în 2012 nu a putut da Bacul din cauza a două corijențe, după care a picat în toamnă.

„Al doilea a fost cand fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematica, la Bacalaureat, dupa trei ani de chinuri. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc. Trei ani de zile pana cand si-a luat Bacul, pana cand s-a hotarat. Si am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare. A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective si si-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit CTP, potrivit pressone.ro.