Liviu Dragnea rămâne în pușcărie. A primit vestea la care nu s-ar fi așteptat. Sentința judecătorilor este nemiloasă pentru fostul șef al PSD. Dragnea rămâne după gratii, după ce judecătorii de la ÎCCJ au decis să respingă contestația la executare formulată de fostul lider PSD. În cererea depusă la ICCJ, Dragnea cerea eliberarea sa „de îndată”.

Dragnea, o altă cale de atac

După ce a aflat această decizie, Dragnea și-a ieșit din minți. Avocata acestuia a anunțat că nu va renunța până nu-și va scoate clientul din pușcărie. Flavia Teodosiu a anunţat ce urmează pentru fostul lider al PSD, după ce decizia magistraților privind contestaţia la executare.

„Miră pe cineva această decizie? Avem la îndemână contestaţia la completul de cinci ulterior. Dacă se respinge şi contestaţia, dl Dragnea va rămâne acolo şi vom vedea ce vom mai face. Asta nu a fost o cale de atac, a fost o contestaţie la executare, definitiv diferită de calea de atac. De altfel, asta am şi spus în instanţă, este o contestaţie la executare, care are legătură doar cu detenţia”, a declarat Flavia Teodosiu, conform dcnews.ro.

Curtea Supremă a respins contestația fostului lider al PSD, închis din luna mai 2019. Dragnea a invocat decizia CCR prin care s-a stabilit că toate completurile de trei judecători erau ilegale, pentru că nu erau specializate pe fapte de corupție.