Cererea lui Dragnea a fost aprobată și mai rămâne să semneze comandantul de la Rahova, pentru ca deținutul să se bucure de o zi de libertate.

Liviu Dragnea a trecut de la extaz la agonie, iar acum pare că se apropie din nou de extaz. Se știe deja că fostul lider al PSD a cerut o zi de permisie, pentru a ieți din închisoare cu ocazia zilei sale de naștere, pentru a nu împlini frumoasa vârstă de 57 de ani după gratii.

Presa a anunțat că directorul penitenciarului i-ar fi acordat inițail permisia, pentru ca apoi să se răzgândească și să îl facă pe Dragnea să își petreacă ziua de naștere departe de iubita sa.

Dar fostul lider PSD este foarte aproape de a i se acorda totuși o permisie, anunță Digi 24 TV, în condițiile în care directorul atelierului auto la care lucrează, din postura de deținut, l-ar fi recomandat pe Dragnea pentru această favoare.

Astfel, cererea lui Dragnea a fost aprobată și mai rămâne să semneze comandantul de la Rahova, pentru ca deținutul să se bucure de o zi de libertate.

Trebuie precizat că fostul președinte al PSD a fost condamnat definitiv pe 27 mai la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.