Este dezastru total pentru Liviu Dragnea. Fostul șef al PSD a pierdut total puterea odată cu condamnarea la pușcărie cu executare.

Dragnea e în stare de șoc

Ceea ce s-a întâmplat la Palatul Victoria este un adevărat șoc pentru Liviu Dragnea. 41 de primari din județul Teleorman au participat la o serie de discuții cu miniștrii Guvernului, dar și cu premierul Ludovic Orban. Totul a fost confirmat de către secretarul de stat Cristi Barbu. Alături de primarii PNL din județ și patru foști membri ai ALDE și PMP, la eveniment au participat 11 primari PSD din Teleorman, care și-au exprimat dorința de a candida pentru un nou mandat pe listele liberalilor.

S-a vorbit despre proiectele ce se implementează la nivelul comunităților locale, dar și la cele ce urmează a fi demarate, cum ar fi înființarea rețelelor de gaze naturale, asfaltarea drumurilor comunale sau proiectele de apă și canalizare.

“Așa cum am spus în nenumărate rânduri, județul trebuie să recupereze timpul pierdut în cei 30 de ani de domnie PSD. Executivul condus de Ludovic Orban va acorda o importanță aparte Teleormanului, prin implementarea unor proiecte vitale pentru dezvoltarea zonei.

Referitor la prezența celor 11 primari PSD, confirm acest aspect. Pot să spun că este doar începutul “naufragiului” în PSD. În următoarele zile, cel mai târziu săptămâna viitoare, alți 7-8 primari social democrați vor veni lângă noi. Va fi o conferință de presă, unde veți afla adevăratul motiv pentru care au plecat din PSD. Nu au fost amenințări sau alte presiuni asupra domniilor lor, așa cum se smiorcăie unii în conferințe de presă”, a declarat Cristi Barbu, conform infotr.ro.