Dorian Popa declara cu ceva timp în urmă că vrea să construiască „Hâtz Residence” și afacerea a tot evoluat de-a lungul timpului. Artistul tocmai a cumpărat a treia parcelă de pământ în Domnești pe care va construi un ansamblu rezidențial. Pentru cei 700 de metri pătrați de teren a plătit suma de 41.000 de euro, după cum transmite Libertatea.

„Acum mergem către notar, este a treia investiție în ceea ce privește pământurile pentru Hâtz Residence. Este o investiție destul de mare, 41.000 de euro. Este 58 de euro mp pentru că, după cum bine știți deja, cumpărăm încă o parcelă de 700 de mp.

Galopează prețurile în Domnești. Totul decurge foarte bine, Domnești este un sat în plină creștere și dezvoltare economică. Podul mai are puțin și este gata. Abia așteptăm să creștem încă un nivel Domneștiul. Mergem către notar să cumpărăm parcela, am emoții pentru că sunt sume mari de bani cu care nu lucrez zilnic.

E a treia parcelă de 700 de mp pentru Hâtz Residence”, a declarat Dorian Popa într-un video pe Youtube.

Popa Dorian-Hâtz, numele oficial în buletin

Vlogger, compozitor, dansator și cântăreț, Dorian Popa a devenit cunoscut în anul 2011, odată cu apariția sa în serialul “Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Serialul a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Succesul său a venit și cu împliniri pe plan financiar. Dorian Popa le mărturisea recent fanilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani, iar de atunci lucrurile au mers pe o pantă ascendentă. De asemenea, în luna ianuarie Dorian Popa și-a schimbat chiar și numele, în mod oficial.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial.

„Hâtz” este numele unei piese scoase pe piaţă de Dorian Popa în vara anului 2018, alături de SHIFT şi care are în prezent aproape 67 milioane de vizualizări pe YouTube şi peste 570.000 de aprecieri.