Pandemia de coronavirus continuă să facă victime şi în rândul artiştilor. Un cunoscut basist, atât în România, cât şi peste Prut, ne-a părăsit la doar 33 de ani.

Doliu uriaş în muzică

Este vorba despre Dorin Ieșeanu. Basistul originar din Basarabia s-a stins din viață cu complicații în urma infectării cu coronavirus. Basistul și compozitorul a suferit de o formă gravă a virusului, iar după mai multe zile de spitalizare corpul său a cedat.

Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime din Chișinău. Tânărul avea doar 33 de ani și a lăsat în urmă o soție îndurerată și un copil care nu se va mai bucura de atenția tatălui. Decesul solistului a fost declarat oficial de Galina Alcaz, purtătoarea de cuvânt a spitalului din Republica Moldova.

Bărbatul era căsătorit de mai mulți ani cu interpreta de muzică populară Luciana Spînu, alături de care avea un băiețel.

Familia este sfâșiată de durere, lucru care se poate vedea prin mesajul cântăreței de pe rețelele de socializare. „De ce ne-ai lăsat! Cum trăim noi mai departe fără tine? Stelian te asteapta să-ți sară în brațe. De ce Doamne???? Nu pot trăi fără tine. Cum să mă ridic?????”, a scris Luciana Spînu.

Dorin Ieşeanu, prieten cu Cătălin Josan

Cătălin Josan, originar de peste Prut, l-a cunoscut pe artist personal și a lăsat un mesaj de adio în care își anunță fanii că Dorin a plecat de printre noi. Artistul care a devenit cunoscut la noi după participarea la emisiunea de talente „Megastar” moderată de Andreea Raicu a avut numai cuvinte de laudă la adresa regretatului coleg de breaslă.

„A murit colegul nostru Dorin Ieșeanu 🙁 Un băiat cumsecade, sănătos și talentat, tată de băiat, soț, fiu, om de excepție… A plecat ieri, în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Avea doar 33 de ani…

Nimic nu îl poate înlocui, însă puțina alinare pe care i-o putem oferi familiei lui Dorin, după un an cumplit, este suportul financiar urgent”, a scris Cătălin Josan pe o reţea de socializare.