Alexia Eram a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de socializare. Fiica Andreei Esca spune că prietenul ei a fost un om minunat. Totodată, a postat și o imagine în care apare alături de el.

Alexia Eram trece prin momente dureroase

De asemenea, concurenta de la America Express spune că au petrecut toată copilăria împreună.

„Dumnezeu să te odihnească, Nico! Ai fost un prieten și un om minunat cu care mi-am petrecut toată copilăria. Your „Bidule” forever”, a scris Alexia Eram într-un mesaj publicat pe Instagram.

Alexia Eram
SURSĂ FOTO: Instagram

Vedeta va face echipă cu fratele ei la America Express

Amintim că Alexia Eram va face echipă cu fratele ei, Aris Eram, la America Express, cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Aceștia vor lupta pentru premiul cel mare, de 30.000 de euro. Totodată, vor fi remunerați și pentru fiecare ediție la care vor concura. Astfel, vor încasa cel mai mare onorariu din concurenți, fiecare câte 2.500 de euro pentru fiecare ediție, adică un episod. O ediție se filmează în trei zile.

Antena 1 a informat că America Express 2023 va începe sâmbătă, 21 octombrie. De asemenea, show-ul va avea o premieră maraton de 5 zile. Potrivit informațiilor oferite de post, emisiunea va începe de la ora 20:00.

Mai apoi, în săptămâna lansării, show-ul urmează să fie difuzat și duminică, de la ora 21:00. Acesta va continua de luni până miercuri, însă de la ora 20:30. Antena 1 va difuza America Express 2023 duminică de la ora 21:00. Reality show-ul continuă în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

În premieră, Drumul Soarelui se va desfășura pe două emisfere. Astfel, concurenții o să pornească din Columbia și vor trece prin Mijlocul Pământului în Ecuador. Destinația este Buenos Aires, Argentina.

Pe parcursul acestui traseu, concurenții de la America Express 2023 vor avea parte de misiuni, dar și de o mulțime de jocuri. Acestea vor fi cu siguranță pe placul telespectatorilor, potrivit informațiilor oferite de Antena 1.

De asemenea, concurenții vor cunoaște în drumul lor și triburile indigene din Ecuador. Vor învăța și câteva lucruri interesante despre Argentina. Informațiile publicate de Antena 1 arată că surprizele nu se opresc aici, iar fanii emisiunii vor fi de-a dreptul impresionați.