Doliu în lumea sportului românesc! Fostul jucător de la Dinamo, Alexandru Ciorniciuc, s-a stins din viață

Alexandru Ciorniciuc a fost campion cu Dinamo la grupa de jucători născuți după anul 1998, informează prosport.ro. După 9 luni de luptă cu un cancer pe creier, corpul fostului campion a cedat.

Acesta s-a întors în România pe 21 aprilie, după ce a fost supus mai multor ivestigații chirurgicale pe creier în Turcia. Din păcate, de fiecare dată au existat complicații. Ajuns în România, el a fost imediat dus direct la un spital din țară. Având în vedere că nu putea face nimic de unul singur, părinții săi au stat mereu cu el.

În data de 10 mai, Alexandru Ciorniciuc a fost supus unei noi intervenții chirurgicale. A fost băgat într-o comă indusă dar corpul său nu a mai putut rezista decât până în seara de 12 mai.

„Azi, la ora 21:30, băiatul meu a pierdut lupta cu viața. Iartă-mă, băiatul meu! Ai fost cel mai bun copil. Dumnezeu să te odihnească și drum lin printre îngeri. Pentru că ai fost un înger pe pământ”, a scris pe Facebook tatăl lui Alex, Sorin.

Fostul campion spera că se va face bine

În luna august a anului trecut, cei de la prosport.ro au vorbit cu acesta prin messenger. Atunci el a promis că va acorda un interviu publicației imediat cum se va vindeca.

Mulți fotbaliști au fost alături de el, implicându-se în donații și strângeri de fonduri. Chiar dinamovistul Robert Moldoveanu s-a implicat și el, vizitându-l și la spital. În urma tragicului anunț, Moldoveanu a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook.

„Rămas bun, prieten drag… Odihnește-te în pace!”, a scris și Robert Moldoveanu pe Facebook.

Sursa anterior menționată spune că trupul neînsuflețit al lui Alex a fost depus la capela de la Biserica „Sfântul Nicolae” de pe Bulevardul Basarabia 222 din București.

Sursa foto reprezentativă: Dreamstime