Doliu în lumea sportului! Vincent Jackson, fostul jucător al echipelor San Diego Chargers şi Tampa Bay Buccaneers, a fost găsit mort într-un hotel din Florida, a anunţat, luni, poliţia locală.

Ulterior, biroul șefului din comitatul Hillsborough a trimis un comunicat de presă în care precizează că bărbatul în vârstă de 38 de ani, care nu prezenta niciun semn de violenţă, a fost descoperit într-o cameră de hotel din Brandon (Tampa), luni dimineaţă, de către o menajeră.

Biroul medicului legist local responsabil cu autopsia nu a indicat cauza decesului.

Doliu în lumea sportului! Familia sa l-a dat dispărut joi

Familia lui Jackson a semnalat dispariţia sa joia trecută, iar poliţia l-a descoperit cazat în hotel vineri, clasând cazul după ce poliţiştii se asiguraseră că acesta este în regulă.

Jackson şi-a început cariera la Chargers în 2005, înainte de a se alătura în 2012 echipei Tampa Bay Buccaneers, la care a jucat până la retragerea sa în 2016. El a fost selecţionat pentru Pro-Bowl, echivalentul All-Star Game-ului NBA, în 2009, 2011 şi 2012.

Sursă foto: E! Online

Tragedie și în sportul românesc! Fostul canotor Tudor Ştefan a decedat la vârsta de 77 de ani

Anunțul a fost făcut de Federaţia Română de Canotaj. El este cel care a adus prima medalie de aur la o ediţie a Campionatelor Mondiale în barca de 2+1,

“Federaţia Română de Canotaj anunţă cu tristeţe trecerea în nefiinţă a lui Tudor Ştefan, Maestru Emerit al Sportului, component al echipajului de dublu rame cu cârmaci (2+). Acesta a obţinut, în anul 1970, alături de Petre Ceapura şi Gheorghe Gheorghiu (cârmaci), prima medalie de aur pentru Romania în această probă la un Campionat Mondial (St. Catharines, Canada). Tudor Ştefan a fost şi medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Munchen din 1972, alături de Petre Ceapura şi Ladislau Lovrenschi. Drum lin către stele!”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a FRC.

Sursă foto: Dreamstime