Doliu în lumea muzicii! Un cunoscut cântăreț a murit. A fost super faimos în anii ’70

Cunoscutul cântăreț Patrick Juvet a murit la vârsta de 70 de ani. Cel care a făcut tragicul anunț este agentul său. Trupul cântărețului a fost găsit mort într-un apartament din Barcelona, momentan neștiindu-se cauza morții.

Agentul său a precizat că exista o autopsie și că vorbise cu el la telefon în urmă cu câteva zile. Potrivit agentului, Patrick Juvet părea bine. Artistul avea mai multe planuri și chiar un nou album.

„Va urma o autopsie; vorbisem la telefon în urmă cu trei zile, mi s-a părut (că era) bine. Patrick avea încă multe planuri, inclusiv un nou album, în calitate de compozitor„, a precizat agentul său.

Hitul anilor ’70

Acesta a devenit cunoscut pentru hit-ul ”Ou sont les femmes?”, apărut e albumul ”Paris by Night” din 1977.

Ultimele apariţii ale lui Juvet pe scenă datează din turneul ”Âge tendre et tęte de bois” din anii 2000, ce a reunit mai multe vedete care şi-au început carierele în anii ’60 şi ’70.

Jean-Michel Jarre, textierul cu care a lucrat la două albume, spune despre Patrick Juvet că era un personaj mai profund și mai bogat decât s-ar putea crede. Jarre a mai spus că moartea artistului elvețian este o mare pierdere.