Veste uriașă pentru milioane de români. Liberalii și-au prezentat programul de guvernare pentru perioada 2021-2024. Unul dintre principalele obiective ale acestora îl reprezintă Pilonul II de pensii.

Anunțul momentului despre pensii!

Dacă cei de la PSD au vrut chiar naționalizarea Pilonului II și au încercat să micșoreze contribuția la acesta cât de mult posibil, liberalii vin cu o adevărată revoluție. Exact invers. Aceștia promit faptul că vor crește contribuțiile la Pilonul II cu un punct procentual, până la 4,75% în 2024.

În acest moment, aproximativ șapte milioane de români sunt implicați în Pilonul II de pensii care a fost implementat pentru prima dată în țara noastră în 2008.

Mai mult, liberalii promit că peste patru ani România va avea cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană. Vorbim despre un salariul mediu net al românilor care va fi de 1.000 de euro, pensiile vor fi mai mari cu 46% față de 2019, iar alocațiile dublate.

Programul de guvernare al PNL, lansat joi, prevede ca până în 2024 să fie finalizați aproape 1.000 de kilometri de autostradă și drumuri expres, precum și demararea proiectelor la patru noi autostrăzi.

De asemenea, liberalii promit revenirea la alegerea primarilor în două tururi, revizuirea Constituției și desființarea Secție pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

VEZI DOCUMENTUL AICI