Compania Chronolink, unicul distriuitor al măcii Rolex pe piaţa din România, a anunţat deschiderea unui nou magazin în urma unei investiţii de 1 milion de euro, sub numele Ellinas.

Situat în hotelul JW Marriott, lângă magazinul monobrand Rolex, noul spaţiu dispune de cele mai noi colecţii de ceasuri şi bijuterii de la Boucheron, bijuterii din perle de la Mikimoto şi ceasuri ale mărcii Tudor, parte din Grupul Rolex. În plus, noul magazin va avea în ofertă şi bijuterii proprii sub brandul Ellinas.

Cu un concept şi materiale din Elveţia, investiţia în magazin se ridică la aproximativ 1 milion de euro, din care stocul echivalează cu 800.000 de euro.

„Deschiderea unui magazin multibrand într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic este o investiţie importantă pe care suntem mândri s-o putem realiza în totalitate din resurse proprii”,  a declarat Loucas Ellinas, Managing Director Chronolink.

Fondată în 2004, Chronolink este în prezent unicul distribuitor autorizat în România al mărcilor Rolex, Boucheron, Mikimoto şi Tudor.