Cazul Caracal ia o amploare deosebită. Autoritățile fac orice pentru a afla adevărul și au tecut la măsuri disperate. Vor fi audieri maraton în dosarul crimelor care au șocat România. Se anunță interogarea simultană a mai multor martori, în orașe diferite

Cazul Caracal explodează

Cazul Caracal explodează pur și simplu. Anchetatorii îi vor lua la întrebări pe martori în trei oraşe: Bucureşti, Craiova şi Caracal. De asemenea, monstrul Gheorghe Dincă va ieşi din arest şi va fi audiat din nou la sediul central al DIICOT.

La sediul Poliției din Craiova au ajuns deja apropiații Luizei. Este vorba despre mama și bunicul fetei, dar și o prietenă a adolescentei dispărută în luna aprilie. „Cred că e a zecea oară pentru familia Melencu. Mai sunt niște aspecte care nu sunt cunoscute de anchetatori și aș dori mult să le spună familia Melencu. Cu privire la parfum, știți poziția pe care o am. Acea idee era o prostie a unui așa-zis profiler. Am făcut o încercare și Dinca nu a recaționat la niciun parfum de calitate. Cu privire la întrebările pe care le va pune anchetatorul, voi obiecta dacă vor fi întrebări care nu au relevanță și voi insista să se puna întrebări pertinente. Din ce am studiat eu din cele 21 de volume ale dosarului am constat că fiecare persoană este lăsată să spună ce vrea și întrebările sunt la suprafață”, a declarat Carmen Ogășanu, avocata familiei Melencu, conform Antena 3.

Monstrul Gheorghe DIncă a recunoscut că le-a răpit, sechestrat, violat, dar și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.
Mai mult, se pare că acesta ar avea mai multe victime la activ, dar până acum nu s-au găsit probe concrete.