Pavel Popescu, deputat PNL, a declarat într-o postare pe pagina sa de Facebook că este „dezgustat” de modul în care a reacționat Diana Șoșoacă la protestul față de restricțiile anti-COVID, care a avut loc sâmbătă. De asemenea, acesta consideră că oamenii au devenit inconștienți și nu înțelege cum se pot distra pe seama acestor subiecte.

„Pe mine mă dezgustă toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Șoșoacă dansând pe Pink Floyd. Nu pot schița nici un zâmbet când le văd, dimpotrivă. Mă întreb de ce am devenit atât de inconștienți cu privire la aceste subiecte și cum ne putem distra pe seama lor în aceste zile”, consideră deputatul PNL.

Instigă oamenii la nerespectarea regulilor

Nu în ultimul rând, Pavel Popescu o acuză pe Diana Șoșoacă de faptul că a instigat la nerespectarea regulilor, în timp ce pacienții cu forme grave de COVID-19 se luptă să supraviețuiască în toate spitalele din țară. El consideră că lumea poate s-ar „trezi totuși la realitate” dacă personalul medical ar publica video-uri cu situația reală din unitățile sanitare.

„Dragilor, în timp ce această descreierată instigă oamenii la nerespectarea regulilor vă amintesc că pe coridoarele spitalelor se târăsc pacienți cu tuburi de oxigen după ei, secțiile de ATI sunt pline și din ce în ce mai mulți prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie să distribuie niște video-uri live din lupta pentru viețile noastre. Poate asta ne va trezi totuși la realitate. Voi căuta soluții pentru o legislație mai aspră împotriva unor fenomene de genul Șoșoacă. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel puțin nu e în Parlament”, a scris Pavel Popescu în postarea sa de pe Facebook.