Un nou scandal în Parlamentul României care o are în centru pe senatoarea Diana Şoşoacă!

Diana Şoşoacă, insulte grave la adresa colegilor: Vai, ce penibilă eşti! Pune-ţi botniţa aia pe ochi!

Totul s-a întâmplat miercuri, 22 decembrie, în timpul dezbaterilor pe tema bugetului de stat pentru anul 2022.

Diana Şoşoacă a avut un nou derapaj de limbaj, atât într-o înregistrare live pe pagina sa de Facebook, dar şi de la tribuna Parlamentului.

Pentru început, în timp ce senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc avea o intervenţie la tribună, Şoşoacă a atacat-o dur în Live-ul său de pe Facebook.

“Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta!

Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a răbufnit Diana Şoşoacă.

“Exact ca nişte şobolani (…) Sunteţi aceeaşi mizerie”

Senatoarea nu s-a mulţumit să lanseze o avalanşă de critici din scaunul său şi a cerut şi cuvântul de la tribuna Parlamentului, relatează News.ro.

“Sunteţi nişte neruşinaţi. Şi voi şi ceilalţi care aţi stat ascunşi în Parlament, exact ca nişte şobolani. PSD, PNL sunteţi aceeaşi mizerie, sunteţi FSN-ul care a ajuns la putere.

Este inacceptabil ceea ce faceţi, v-aţi bătut joc! Aveţi respect pentru poporul din ţară. Nu sunt huligani, nu sunt nişte nemernici, sunt poporul român!”, a tunat Şoşoacă, făcând referire la protestul din ziua precedentă de la Parlament.

“O groază de analfabeţi funcţionali în Parlamentul României”, a mai spus aceasta.

Gestul parlamentarilor care i-a pus capac Dianei Şoşoacă: V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi!

Diana Şoşoacă a fost furioasă şi pentru că a fost ignorată de colegii parlamentari atunci când a cerut să se ţină un moment de reculegere în amintirea victimelor Revoluţiei din decembrie 1989. Numai parlamentarii AUR, foştii ei colegi, s-au ridicat din bănci.

Limbajul folosit de senatoarea independentă nu mai are nevoie de niciun comentariu. “V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român.

Neruşinaţii din Parlament au tupeu, nu au ţinut un moment de reculegere faţă de revoluţionari”, a spus Diana Şoşoacă în Live-ul de pe Facebook.