Diana Șoșoacă, ironizată de CTP! Gazetarul reacționează după ce soțul ei s-a ales cu control judiciar

Reacția lui CTP a apărut după ce Diana Șoșoacă și soțul ei au fost vizitați de o echipă de jurnaliști ai postului italian Rai, iar senatoarea a început să se certe de reporterii.

Totuși, problemele nu s-au oprit aici. Senatoarea a chemat Poliția și i-a acuzat pe gazetarii italieni că i-ar fi furat din casă. Mai mult, soțul avocatei ar fi agresat și un polițist, care a fost chemat prin apel la 112 de către Diana Șoșoacă. În acest context, a fost audiat în ziua de luni iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a decis controlul judiciar.

Reacția lui Cristian Tudor Popescu

În urma celor întâmplate, Cristian Tudor Popescu a ironizat-o pe senatoare într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Fraților, să ne ducem peste ei! Oameni buni, ăștia i-au făcut dosar penal marii noastre luptătoare pentru libertatea românilor, senator Diana Iovanovici Șoșoacă!

Brucselu a trimis un comando, cică jurnaliști italieni de la Raiuno, s-o atace la ea în casă pe Diana și pe soțu, Silviu, ca să-i înțepe. Normal că atunci când aia care țipa că e midia a scos siringa să i-o-nfigă lu Silviu, el, ca orice bărbat român adevărat, a strigat după ajutor și ea i-a băgat pumnu în gură. Și acu se plânge că a mușcat-o Silviu de mână.

Bine a făcut Diana că i-a sechestrat așezându-se în fața ușii încuiate, pe care a reușit s-o acopere integral, cu propriul ei trup, până la venirea poliției. Nu trebuie să vă mire că italianca, deși e cam 50% din doamna senator, a lovit-o grav cu mâna și cu piciorul, astea sunt antrenate la karate, mai ceva ca judecătorul Danileț. Și a mai și zis că grotescu crește înfiorător, dar că trebuie să refuzăm să ne obișnuim cu el. Grotească ești tu cu mă-ta!, macaronaro! Mascalțone!

Și, iacătă, frați români, că vânduții ăștia de polițiști și procurori vor acum să-i ia pe Diana și pe Silviu, în loc să-i umfle pe străinii ăia dușmănoși, veniți să facă legea în țara noastră!

În seara asta, spuneți-le la toți, să ieșim și să ne ducem peste ei, la Justiție, la minister, și la Interne! Dia-na, Dia-na! Sil-viu, Sil-viu!”, a scris CTP pe Facebook.