Probleme mari pentru Cătălin Măruţă. După ce l-a atacat în mod sistematic în emisiune pe Alex Velea, cântăreţul s-a decis să îi răspundă acestuia. A scos la iveală mai multe amănunte din trecutul lui Măruţă pe care acesta le-ar fi vrut de mult uitate.

Lovitură teribilă pentru Cătălin Măruţă

Alex Velea nu s-a mai abţinut şi s-a decis să îl atace fără menajamente pe Cătălin Măruţă de la PRO TV. Sătul de atacurile sistematice ale lui Măruţă la adresa sa şi la adresa Antoniei, Alex Velea s-a dezlănţuit pur şi simplu. L-a distrus pe Măruţă.

”Măruță, pentru rating, a făcut tot ce a făcut. A vrut să le arate șefilor lui că mai poate face rating, de aceea a invitat în emisiune oameni care să vorbească despre mine.

Și, chiar dacă noi ne știm din 2005, din 2006, ceea ce a făcut este un lucru care nu se face. A atacat-o pe nevastă-mea, iar acest lucru nu se face. Dar eu nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță! Am șapte înainte, de acasă”, a tunat Alex Velea, conform fanatik.ro.

Alex Velea, dezvăluire despre Andra

Alex Velea s-a decis să vorbească şi despre Andra Măruţă, soţia lui Cătălin Măruţă. Velea spune că o admiră pe Andra pentru cariera ei, dar că nu se pune problema unei colaborări din cauza scandalului monstru pe care îl are cu Măruţă.

”Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot.

Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie”, a mai spus Alex Velea, conform sursei citate.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea