Asistenta a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 și a povestit momentele durearoase prin care atât ea cât și copilul ei trec, după ce au fost depistați cu virusul ucigaș.

Se pare că testele dau răspunsuri diferite, iar acest lucru îi afectează destul de rău.

„Mă simt foarte bine că nu mai pot să stau aici cu copilul. Eu de 3 săptămâni, el de 2, eu negativă de 2, el pozitiv de 2. Nu erau pregătiți să primească copii. Dar fiindcă soțul meu s-a simțit rău și a sunat la 112 și ambulanța a venit, a trebuie neapărat să testez copilul”, a declarat asistenta.

„Nu mi se pare normal”

Totodată, asistenta a vorbit și despre condițiile în care copilul său a fost internat. Deși era asimptomatic, acesta a fost interat cu cei simptomatici și a fost obligat să vadă anumite lucruri neplăcute.

„Nu mi se pare normal ca cei mici asimtoptomatici să stea aici. A fost trist la început, acum este bine, adică suntem noi aroape pe ultima sută de metri și plecăm acasă, dar când copilul s-a internat aici a fost… Simptomaticii de aici aveau tot felul de simtome. Vărsături… A fost trist copilul să vadă așa ceva”, a adăugat aceasta.

Până în prezent, asistentă la maternitatea Odobescu, nu cunoaște modul în care a intrat în contact cu virusul.