Un membru al familiei sale rupe tăcerea! Bărbatul care a recunoscut că a ucis cu bestialitate două adolescente își teroriza partenera de viață și vecinii, conform unor surse cancan.ro. Acesta ar fi fost internat la Psihiatrie după ce s-a dezbrăcat în pielea goală și ar fi făcut scandal în cartier.

“A ieșit gol pe stradă și s-a luat de câteva femei”

Sub protecția anonimatului, un membru al familiei lui Gheorghe Dincă, a făcut mărturisiri șocante. Potrivit spuselor acestuia, criminalul din Caracal ar fi fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina după ce și-ar fi terorizat vecinii. Gheorghe Dincă ar fi “defilat” dezbrăcat prin cartierul din Caracal unde locuiește și s-ar fi legat de femeile care i-au ieșit în cale.

”În una dintre ultimele dăți când a ajuns la psihiatrie s-a întâmplat după ce s-a îmbătat și a terorizat cartierul. Gigi s-a îmbătat și a rămas în pielea goală! A ieșit gol pe stradă și s-a luat de câteva femei ce i-au ieșit în cale. E obsedat sexual și tot timpul când consuma mai mult făcea propuneri indecente femeilor pe care le întâlnea”, ne-a declarat o persoană din familia criminalului din Caracal.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă și-ar fi terorizat în permanență soția. Potrivit sursei citate, la fiecare petrecere care avea loc în familie, bărbatul  își umilea soția.

”Nu exista petrecere în familie în care Gheorghe să nu o facă lată. Consuma mai mult decât trebuie și începea să facă tot felul de glume cu tentă sexuală și își punea soția în situații umilitoare. Vorbea numai de sex și o umilea pe Nuța la sindrofiile cu familia. Când se îmbăta se transforma într-un veritabil obsedat sexual”, ne-a mai mărturisit persoana din familia lui Gheorghe Dincă.

Sătulă de umilințe și de bătăile crunte, Elena Dincă, soția criminalului din Caracal, a ales să trăiască departe de România.  De ani buni, femeia s-a mutat în Italia, acolo unde a încercat să își croiască o viață liniștită.