Dezvăluiri făcute de Vica Blochina

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Vica Blochina a făcut dezvăluiri inedite despre perioada când era balerină la Clubul Melody din București. Vedeta a vorbit pe larg despre activitatea ei la celebrul bar din București, acum ani de zile.

Ea susține că la respectivul club nu puteai să lucrezi decât dacă erai o dansatoare sau o balerină profesionistă.

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să știi! Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, a declarat Vica Blochina, potrivit kanald.ro.

Nu a dansat pentru Ion Iliescu

Întrebată de Denise Rifai de câte ori a dansat pentru Ion Iliescu la barul Melody, ea a spus că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată și personal nu l-a văzut acolo, deși știa că vine.

„Niciodată. Niciodată nu i-am dansat lui Ion Iliescu la barul Melody, știam că vine acolo, eu personal nu l-am văzut cu ochii mei. Pe vremea aia nici nu cunoșteam, nici nu puteam să îl văd, nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni, numai că auzeam cine a fost în Melody.

Nu l-am văzut pe el personal în barul Melody, știam că vine să îl vadă pe domnul Păunescu și oamenii cei mari care veneau nu stăteau tot programul, nu stăteau la șampanie sau să se uite la program, să mănânce, stăteau cu domnul Păunescu și plecau, dar noi știam că au fost acolo.

Nu am stat niciodată de vorbă cu ei și nu au fost petreceri private, acolo se plătea intrare, la barul Melody, într-adevăr, era singura locație din România care a fost top, adică una singura și era singura locație unde putea să vină oamenii să petreacă și să vadă un show foarte frumos. Era un show copiat unu la unu după Moulin Rouge, trebuie să dansezi foarte bine ca să poți sta pe scenă, repet, nu erau acolo dansuri la bară, nu era striptease, cum de multe ori se percepe dansul și într-adevăr venea lume foarte bună”, a spus Vica Blochina.