Probleme imense pentru o vedetă a Antenei 1. Totul s-a întâmplat în plină pandemie de coronavirus. Aceasta s-a trezit pur și simplu cu mașina distrusă.

Dezastru pentru o vedetă a Antenei 1

Totul s-a întâmplat în județul Vrancea, acolo unde mașina Loredanei Chivu a fost incendiată de o femeie din cauza unei coincidenţe.

În centrul incidentului în care Loredana Chivu a fost implicată fără voia și fără vina ei se află o femeie din Panciu care bănuia că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din localitatea Bizighești. A vrut să se răzbune, a plănuit să incendieze maşina amantei şi, cu o sticlă la ea, a mes în Bizigheşti.

Printr-o coincidenţă bizară, aici a dat peste autoturismul Loredanei Chivu, un Mercedes GLE Coupe, împrumutat însă de fratele acesteia, care se pare că o cunoştea pe tânăra din Bizigheşti. Văzând că aceasta umbă la maşină, cea care se credea înşelată a dedus că e autoturismul presupusei amante.

După ce toată lumea a intrat în casă, în jurul orei 4 dimineaţa, femeia din Panciu a stropit maşina cu benzină şi i-a dat foc, apoi a fugit.

La fața locului au ajuns pompierii care, după lichidarea incendiului, au stabilit că focul a fost pus intenționat. Femeia a fost descoperită rapid, deoarece a uitat la locul incendiului 2 telefoane mobile şi a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere. Ea riscă să stea după gratii între 2-7 ani, conform monitoruldevrancea.ro.