Au ieșit la iveală detalii neștiute din interioul familiei lui Ștefan Bănică Jr. Soția sa este în stare de șoc mai ales că este vorba de o sumă considerabilă de bani. Iar cei vizați sunt părinții ei.

Mai exact, Florin și Stela Pîrva, părinții Laviniei, actuala soție a lui Ștefan Bănică jr au dat o lovitură financiară. Originari din Timișoara, socrii celebrului cântăreț duc o viață mai mult decât liniștită și se pare că nimic nu le lipsește dacă se stă și se analizează mai ales din punct de vedere financiar.

Socrul lui Ștefan Bănică, în vârstă de 60 de ani, lucrează de ani buni în cadrul Primăriei Timișoara. El este funcționar public. Ultimii trei ani în această poziție i-au adus o mărire substanțială a veniturilor. Dacă în 2017, Florin Pîrva câștiga anual 30022 lei, adică 2500 lei pe lună, veniturile pe anul curent ale socrului lui Bănică jr sunt de 54098 lei anula, adică 4508 lei pe lună, informează știrilekanald.

Nici veniturile mamei soției lui Bănică nu sunt deloc de neglijat. Stela Pîrva are un. venit mai mare decât în urmă cu 3 ani de zile. Dacă pensionară fiind, în 2017 primea de la stat suma de 765 lei pe lună, acum pensia lunară a soacrei lui Ștefan Bănică jr. a ajuns la 1262 lei pe lună.

Banii nu sunt o problemă nici pentru Ștefan Bănică, deși pandemia de coronavirus i-a afectat cu siguranță încasările. Înainte de această perioadă, drept exemplu, Ștefan Bănică Jurnior încasa sume enorme pentru un concert. Spre exemplu, a doua zi de Revelion, în 2019, Cristi Borcea  a fost invitat pentru a susține un recital la o petrecere privată. Suma pe care a scos-o afaceristul din buzunar nu a fost deloc mică. Artistul  a fost invitat să cânte în cadrul unei petreceri private organizate de Cristi Bocea într-o stațiune montană din România iar pentru prestația sa ar fi încasat nu mai puțin de 20.000 de euro.