City Insurance vine cu precizări în cazul tragicului accident care a curmat viaţă a zece persoane în localitatea Sfântu Gheorghe, judeţul Ialomiţa, după ce un TIR a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz în care se aflau mai mulţi angajaţi ai unui supermarket, care se îndreptau spre muncă. Compania de asigurare-reasigurare a oferit următorul comunicat de presă:

“Referitor la accidentul tragic din data de 5 octombrie 2019, produs în zona localității Sfântu Gheorghe, județul Ialomița și soldat cu victime, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance confirmă că TIR-ul implicat în accident era asigurat pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA).

Compania este alături de victimele accidentului și de familiile acestora și îi asigură pe aceștia de întregul suport. Specialiștii societății, prezenți la locul accidentului încă de sâmbătă, 5 octombrie, au expertiza necesară pentru a finaliza la timp solicitările de despăgubire generate de acest caz.

“În astfel de situații, menirea noastră este de a acorda compensații financiare victimelor accidentelor rutiere, sperând să ușurăm un pic din povara acestor momente grele prin care trec cei implicați. Ne vom îndeplini toate obligațiile asumate prin contractul de asigurare, în conformitate cu legea care guvernează asigurarea pentru Răspunderea Civilă Auto (RCA)”, declară City Insurance.

Pentru acces la informații și consiliere în rezolvarea acestui caz, victimele accidentului, precum și rudele acestora pot contacta Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance, apelând 021.207.00.02 (Call Center) sau prin e-mail la [email protected]

Zece persoane au murit şi şapte au fost rănite într-un accident produs sâmbătă dimineaţă în judeţul Ialomiţa. Şoferul unui TIR a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz care aducea la Bucureşti angajaţii unui lanţ de magazine. Deocamdată, poliţiştii nu pot spune exact dacă şoferul a adormit la volan sau alta a fost cauza accidentului. Cercetările sunt îngreunate de faptul că ambii şoferi implicaţi au decedat. Trei dintre răniţi au fost transportaţi iniţial la spitalul din Slobozia. Alţi patru, aflaţi în stare mai gravă, au fost aduşi la spitale din Bucureşti. Ulterior, medicii au decis ca alţi doi pacienţii de la spitalul din Slobozia să fie trimişi la Bucureşti. Toate persoanele decedate erau din aceeaşi localitate, Munteni-Buzău din judetul Ialomiţa.

”În acest moment, facem toate demersurile pentru a sprijini familiile îndurerate şi ne rugăm ca Dumnezeu să-i odihnească pe cei care şi-au pierdut viaţa şi să îi protejeze pe cei care au mai primit o şansă”, au transmis şi reprezentanţii Mega Image, acolo unde lucrau victimele tragicului accident rutier.