Despărțirea momentului în showbiz-ul românesc! Relația dintre ei tocmai s-a încheiat. Nimeni nu se aștepta

Este vorba despre relația dintre Alex Bodi și Ema Uta. În ciuda declarațiilor de dragoste și a buchetelor de trandafiri pe care i le-a trimis bărbatul. Aceasta a transmis un mesaj surprinzător pe pagina sa de socializare, scrie retetesivedete.ro.

„Pentru a mă scuti de viitoare posibile ”atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau ale altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a scris Ema Uta într-un mesaj postat pe Instagram.

De asemenea, aceasta a șters și toate fotografiile în care apărea alături de afaceristul Alex Bodi.

Alex Bodi a fost criticat în trecut și de Daria Radionova

Amintim că acesta a fost criticat în trecut și de Daria Radionova, care a spus că afaceristul „nu se va schimba niciodată”.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria «poveste». Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă.

Această persoană nu se va schimba niciodată. Știu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înșelat-o cu o menajeră”, a spus fosta iubită a afaceristului la Antena Stars.