Despărțirea momentului în showbiz! Au decis să o ia pe căi separate: Nu mai dormim împreună

Simina Loica a dat declarații cu privire la despărțirea de Alex Zănoagă într-o intervenție la o emisiunea de la Antena Stars. Bruneta spune că relația dintre ei nu s-a sfârșit definitiv, ci că au luat o pauză. Din acest considerent, singurele interacțiuni pe care le mai au sunt atunci când Alex Zănoagă îl vizitează pe Dominic. Simina Loica a declarat, de asemenea, că nu mai locuiește împreună cu Alex Zănoagă.

”Nu s-a rupt de tot. Suntem certați și supărați. Am decis să luăm o pauza o perioadă, sa vedem ce simțim și ce avem de gând. Eu nu îl opresc să nu vadă copilul, nu îi interzic asta. A mai venit să îl vadă pe Dominic, doar că nu dormim împreună”, a declarant Simina Loica pentru Antena Stars.

Neînțelegerile au dus la certuri mai mari

Simina Loica a mai precizat că neînțelegerile dintre ei doi au dus la certuri mai mari. Din cauza acestor certuri, Simina Loica spune că s-au îndepărtat unul de celălalt.

În plus, bruneta spune că nu este prima dată când declară că se ceartă des cu Alex Zănoagă și consideră că acesta este motivul rupturii dintre ei doi.

”Neînțelegerile mici au dus la certuri care ne-au îndepărtat. De multe ori am declarat ca ne certăm des și ca nu petrecem timp împreună. Poate acesta este motivul pentru care ne-am îndepărtat. Eu simt ca este o distanțare atât din partea mea, cât și din partea lui”, a mai spus bruneta.

Simona Loica trece printr-o mică depresie

Bruneta a adăugat că lipsa de comunicare dintre ei doi a fost un alt factor care au influențat luarea unei astfel de decizii. Ea mai spune că momentan nu se simte prea bine din punct de vedere emoțional, dar că încearcă să fie puternică pentru fiul său.

,,Nu prea avem când să comunicăm. El când vine acasă este obosit, eu la fel, ma duc și ma pun direct în pat. Timp se găsește, doar că timp să petrecem împreună nu există, de asta ne-am îndepărtat. Eu stau foarte mult timp cu Dominic, simt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni. Familiei mele nu ii pot spune, pentru că s-ar îngrijora. Mă chinui să trec peste, să fiu bine pentru Dominic, să nu fiu supărată și el să simtă. Mă așteptam că un copil să ne apropie mai mult, însă bărbații fug într-un fel de responsabilitate”, a mărturisit Simina Loica.