Denise Rifai, moderatoarea emisiunii „Legile Puterii” consideră că Gabrielei Firea „i-a scăzut glicemia” și are nevoie să se liniștească puțin

„Doamne, Apara si Pazeste!!!!! Daca Dragnea vedea 4 asasini, acum omoloaga, GF, vede Arme atomice indreptate asupra sa!

Cucoana, da i cu apa si zahar! Ti o fi scazut glicemia! N are nimenea nimic cu mata’ ! Ia de te linisteste! 😀😀😀😀”, a scris Rifai pe facebook.

Va rămâne soție de primar

Totodată, prezentatoarea Tv susține că după alegerile locale din acest an, singura legătură a Gabrielei Firea cu primăriile, va fi doar „statului ei de soție de primar”.

„Eu creeeeed ca o trec toate alea relele pe coana Gabita si cred si ca e in stare de soc, caci a inteles CLAR ca dupa aceste alegeri, unica legatura cu primariile va fi doar statutul de Sotie de Primar de mic Oras, din apropierea municipiului Bucuresti. 😂
Si de aici, Gabita noastra incepe si are halucinatii!

Vede Arme Atomice, isi Retraieste perioada de sarcina, cheama salvarile pe la primarie. E ocupata, toata! Are treaba multa!

Ps. Eu nu mai pot cu Prefacutele astea. Caci mai e Una, la fel de “afectata”, dar pe care o sa o numesc atunci, mai aproape de campanie. Ce blestem pe tarisoara asta de avem asemenea hal de lideri politici????!”, a adăugat Denise Rifai.

O armă atomică

Reacția prezentatoarei Tv survine după ce primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a declarat extrem de dezamăgită de tradarea unor apropiați ai săi, care au schimbat tabăra politică peste noapte fără să o informeze, deși sunt chiar apropiați de familie.

Primarul General a insinuat, fără a rosti propoziția cu subiect și predicat, că a fost trădată de Negoiță în favoarea lui Victor Ponta.

”Undeva s-a apăsat pe un buton, s-a declanșat o armă atomică împotriva mea”, a afirmat Gabriela Firea, în direct la Antena 3, făcând referire la jocurile de culise prin care se încearcă blocarea sa în tentativa de a obține un nou mandat de primar general.