Denise Rifai a ironizat discursul președintelui. Potrivit acesteia, „consilierii de comunicare sau artizanul strategiei de comunicare al președintelui ar trebui să plece de urgență acasă”.

„Cu toata admiratia si sprijinul pentru aparatul de conducere al statului roman, insa niciun partid politic nu poate fi responsabil pentru derapajul pe care l vedem in lupta cu aceasta boala cumplita si pentru bilantul cumplit pe care il vedem zi de zi.

Bietul presedinte ne a vorbit pana si de mortar… ce comparatii, ce discurs. Consilierii de comunicare sau Artizanul strategiei de comunicare al presedintelui ar trebui sa plece de urgenta ACASA! 🙂

Avem totusi un presedinte competent. Dincolo de discursul nu tocmai laudabil de astazi.

Sa fim deci, mai toleranti !”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Care este cea mai mare dorință a Denisei Rifai

Denise Rifai a participat la o emisiune de televiziune în calitate de invitată, răspunzând planurilor sale legate de viața personală. Cu această ocazie, admiratorii au putut auzi care este cea mai mare dorință a vedetei.

Cunoscuta prezentatoare TV Denise Rifai a fost prezentă de curând într-un studio de televiziune, în calitate de invitată, de data aceasta, ocazie cu care a vorbit nu doar despte experiențele și planurile sale profesionale, ci și despre viața personală.

Întrebată de Teo dacă își dorește familie, Rifai a răspuns în stilul caracteristic, extrem de sincer.

Aș dori să…și, și”, a declarat Denise Rifai, la Kanal D, în sensul că și le-ar dori pe ambele: și să se mărite, și să rămână gravidă, dar nu imediat, ci în doi-trei ani.

Omul de televiziune a mărturisit că își dorește un băiat, ”să facem bărbați, pentru că nu sunt bărbați, pe lumea asta nu avem bărbați”.

„Copilul se educă pentru a fi bărbat. E nevoie să îl educi pentru a fi bărbat, altfel ajunge…” a completat Rifai, secondată de prezentatoare emisiunii: ”o muiere cu pantalonași”.

Despre viața personală a lui Denise Rufai se știu puține lucruri. Media specializate pe viața mondenă susțin că Denise Rifai s-ar fi iubit cu fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici.

De asemenea, aceleași surse au mai declarat că cei doi participau la diferite evenimente importante împreună.