PSD anunța ieri vouchere pentru elevii care nu lipsesc de la școală, dar și creȘterea salariilor pentru cei cu studii superiaore de la 1 decembrie. Atât Mihai Fifor, cât și Cristian Socol au postat câte un mesaj pe contul de Facebook, mesaj pe care, ulterior, l-au șters.

Denise Rifai a comentat, ultimele promisiuni făcute de cei de la guvernare.

„Astăzi, proaspăt ales în funcţia de secretar general, Mihai Fifor, ne-a dat pe spate. A anunţat pe Facebook că salariile angajaţilor cu studii superioare vor creşte de la 1 decembrie. Rău! Câteva ore mai târziu, postarea a dispărut ca prin farmec. O gafă sau un proiect care se coace prin birourile de la Guvern şi pe care domnul Fifor l-a dezvăluit înainte de vreme?

Şi asta nu e tot! Astăzi a fost ziua zilelor! Astăzi, alt politician de la PSD, pentru că nu? „Trăiască PSD!” A venit cu un proiect şi mai şi. Se gândesc că au găsit soluţia la PSD să oprească chiulul elevilor de la ore. Cristian Socol, unul dintre cei care au gândit prog de guvenrare, economist PSD, ne-am trezit că propune vouchere – nu e glumă – vouchere de câte 10 lei, în fiecare zi, fiecărui copil pentru prezenţa integrală la şcoală. Şi mesajul postat de domnul Socol a fost şters după câteva ore. Nu ştiu de ce s-or fi speriat aşa. Ce s-o fi întâmplat?”, a spus jurnalista, potrivit stiridiaspora.

Ultimele măsuri anunțate reprezintă obiectivele PSD de pe agenda din semestrul doi al anului 2019.

„Uau! Parcă am fi cei mai bogaţi din lume! Dar de unde au banii ăştia?”, a completat jurnalista.

„Gândiți-vă ce ne propune PSD. Au înţeles ce s-a votat pe 26 mai şi de bine ce au înţeles ei pe 26 mai, vor să mituiască pe toată lumea. Vor să mituiască elevii să vină la şcoală – săracii, nici nu au drept de vot. Nu se gândesc să aducă profesori, nu se gândesc să le construiască şcoli unde să nu le mai cadă tavanele în cap. PSD  găsit soluţia: promite vouchere elevilor care nu chiulesc.

În logica mitei oferite de PSD imaginaţi-vă că trebuie să îi daţi recomensă vânzătoarei că şi-a făcut treaba şi v-a vândut produsul sau când coborâm din autobuz să lăsăm o mică atenţie şoferului că ne-a dus la destinaţie cu bine. Suntem într-o situaţie cumplită, crâncenă cu bugetul, e rău, rău rău! E atât de rău, încât aruncă cu bani şi mai mult”, a mai comentat Denise Rifai, la începutul emisiunii sale.