Într-o postare pe contul personal de Instagram, Denise Rifai a publicat o imagine cu Sia, ”unul dintre cei mai faini oameni” pe care prezentatoarea tv îi cunoaște.

În imagine cei doi zâmbesc, iar vedeta de la Kanal D este naturală, fără prea mult machiaj. Sia, bărbatul alături de care s-a fotografiat este trainer la un club de echitație, lucru care poate însemna că vedeta practică acest sport.

„El este Sia! Și este unul dintre cei mai faini oameni pe care-i cunosc”, a scris Denise Rifai pe Instagram, alături de fotografie.

Denise Rifai, amatoare de sport

Amintim faptul că Denise Rifai a fost surprinsă recent de fotoreporterii EVZ la o benzinărie. Aceasta nu a oprit pentru a-și alimenta mașina ci pentru a-și lua o cafea, băutură de care chiar ea a declarat că este dependentă.

Într-un interviu acordat pentru OK Magazine, aceasta susținea că nu este o adeptă a zahărului însă este dependentă de cafea și alege să consume proteine.  Totodată, ea mai declara că nu mănâncă dulciuri și nici prăjituri și are o dietă strictă, acesta probabil fiind și motivul pentru care a ales să meargă la echitație, pentru a se pute menține în formă.

„Sunt foarte strictă cu dieta mea și cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei și avem un metabolism diferit față de cel al unui bărbat. Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum așa ceva și cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi.

Să învățăm să fim echilibrați în alimentație. Spre exemplu, cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte. Nu mănânc prăjituri, niște tone de cacao, poate, din când în când”, a mărturisit Denise Rifai pentru OK Magazine.

Cu cine ar face pasul cel mare?

Realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a vorbit recent într-un interviu despre aspecte mai puțin cunoscute din viața ei. Astfel, celebra jurnalistă a răspuns unei întrebări inedite: Cum vede ea bărbatul ideal.

„Un bărbat trebuie să fie generos, sportiv și mai deștept decât sunt eu, pentru ca, atunci când pun capul pe pernă, să știu că el are răspunsurile întrebărilor la care eu mă împotmolesc. Trebuie să fie puternic. Un bărbat pe care eu l-am iubit foarte mult îmi spunea că la volan nu pot fi doi oameni, pentru că mașina ajunge în șanț.

Și atunci, locul este al lui. El trebuie să fie atât de competent și de frumos, atât ca om, cât și ca bărbat, încât eu să pot să mă las lui, să pot avea încredere că el conduce așa cum trebuie”, explică jurnalista.