Denise Rifai a surprins pe toată lumea! Cum a apărut vedeta când nu prezintă emisiunea de la Kanal D (FOTO)

Când este în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, jurnalista preferă să adopte un stil vestimentar mai sobru, fiind complet diferită de cum este în viața de zi cu zi.

Recent, jurnalista a fost surprinsă purtând o rochie mini, în diferite culori, purtând pe deasupra o geacă neagră din piele. Vedeta este fan al stilului sport, motiv pentru care a purtat o pereche de adidași albi.

Nu este singura dată când vedeta de la Kanal D apare îmbrăcată mult mai lejer decât la televizor. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o poză în care era purta un tricou și o pereche de colanți de culoare mov, iar pe deasupra purta o geacă de blugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

Vedeta uimește pe oriunde se duce

Denise Rifai a fost prezentă la Gala Capital „Top 100 de femei de succes”, unde a fost premiată. Vedeta a impresionat pe toată lumea cu ținuta pe care a ales să o poarte cu această ocazie.

Denise Rifai a primit Premiul special „Revelația anului în media”, pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, în cadrul Galei Capital „Top 100 de femei de succes”.

Aceasta s-a arătat extrem de încântată de premiul primit, subliind faptul că la rândul ei mulțumește echipei Kanal D pentru proietul construit. În același timp, Denise Rifai a mai adăugat că se simte onorată pentru invitația primită.

„Mulțumesc publicului, fără susținerea lui nu aș fi ajuns aici; mulțumesc echipei Kanal D, pentru că alături de acești oameni am construit acest succes. Sunt onorată să mă aflu la acest eveniment remarcabil, care celebrează femeile și realizările lor”, a declarat Denise Rifai.

În ceea ce privește ținuta acesteia, prezentatoarea a atras atenția la eveniment, a îmbrăcat un costum foarte elegant, negru, cu fustă scurtă, care i-a scos în evidență silueta impecabilă.