Răzvan Lucescu este fiul fostului fotbalist și actual antrenor Mircea Lucescu. Acesta a urmat o carieră similară cu cea a tatălui său.

Unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti şi antrenori din România vine la Denise Rifai în emisiune!

În sezonul 2002-2003 a fost vicepreședintele clubului Rapid București, iar în 2005-2006 a reușit să câștige alături de echipa sa Cupa României.

O altă realizare importantă la vremea respectivă a fost aducerea Rapidului în sferturile de finală ale Cupei UEFA. În sezonul 2006-2007 a câștigat din nou Cupa României.

O altă mare realizare a sa a fost câștigarea Cupei Greciei alături de PAOK Salonic, echipă unde își păstrează în continuare poziția de antrenor. În 2019 a intrat în palmaresul său și primul titlul continental, Liga Campionilor Asiei, alături de echipa Al-Hilal.

O carieră dedicată fotbalului

Timp de 16 ani a fost portar, iar ultimii 17 ani din viața sa au fost dedicați muncii de tehnician. Se află printre puținii antrenori care au în palmares o Cupă națională, un Campionat regional și o Ligă a Campionilor.

Duminică acesta va fi prezent pe televizoarele românilor, față în față cu Denise Rifai, într-un interviu despre carieră, viața personală și viitorul său în lumea fotbalului.

„Îl va depăși antrenorul Răzvan Lucescu pe Il Duce?”, „V-a împiedicat înălțimea să ajungeți portar la Naționala mare?”, „A încercat vreodată cineva să vă cumpere?”, „De ce urâți Steaua?”, „Cine este cel mai iubit bărbat din familia Lucescu?”, „Ați ajuns selecționerul României mult prea devreme?”, „De ce este fotbalul românesc în cădere liberă?” sunt câteva dintre cele 40 de întrebări cu care antrenorul o să se „dueleze” în interviul său cu Denise Rifai.

PAOK Salonic a câștigat prima sa dispută pe teren din anul 2022. Chiar dacă echipa sa a trecut printr-o perioadă mai complicată la finalului anului 2021, 2022 vine cu noi perspective.

Conform declarațiilor sale, Răzvan Lucescu a fost chiar în atenția șefului Federației Române de Fotbal pentru poziția de selecționer al naționalei, asta după ce Mirel Rădoi a decis să renunțe la funcția pe care o avea.