Clipe incredibile la Kanal D. Jurnalista Denise Rifai a avut-o invitată pe celebra actriţă, Rodica Popescu Bitănescu. Aceasta a făcut dezvăluiri incendiare din trecut, dar a răspuns şi la cele mai arzătoare întrebări ale jurbalistei.

Denise Rifai a rămas mască

Unul dintre răspunsurile actriţei a lăsat-o mască pe Denise Rifai. Jurnalista a întrebat-o pe Rodica Popescu Bitănescu ce ar fi făcut dacă nu ar fi fost actriţă.

„Aş vrea să fiu dramaturg sau monteuză la film. Am un simţ al montajului foarte bun fără nicio şcoală şi pregătire. Aş fi fost o bună regizoare de film. Aş face o piesă psihologică. Am simţuri care nu mă înşeală. Îi ascult şi îi înţeleg pe absolut toţi”, a dezvăluit Rodica Popescu Bitănescu la Kanal D.

Marele regret al Rodicăi Popescu Bitănescu

Devenită celebră pentru râsul său inconfundabil, actriţa Rodica Popescu Bitănescu are şi un mare regret. Tocmai acest râs inconfundabil a făcut-o să piardă mult în cariera de actriţă. Vedeta a făcut dezvăluiri complete la Kanal D, în faţa lui Denise Rifai.

„Noi care suntem veseli şi facem comedie suntem sensibili şi foarte profunzi. M-am enervat că din cauza râsului nu m a invitat nimeni să recit o poezie. Vrei să râdă lumea când spune o poze, era replica pe care o auzeam mereu.

Câştigam şi eu un ban, aveam şi eu un telefon. Când mă prezentau spuneau de zâmbetul meu inconfundabil. Lăsaţi-mă cu zâmbetul ăsta. Mi-a şi prins bine, ce e drept”, a mai spus actriţa la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.